Nabijanie butli CO2
-
- Imię: Andrzej
- Podziękował: 13 razy
- Dziękuję: 13 razy
Zrobiłem test, który GrandeOW zaproponował - naczynie z pianą i nic się nie działo, więc wydaje mi się, że tu jest ok. Podłączę jutro nową butlę i zobaczymy kiedy się skończy - to chyba najlepszy test, skoro niby obie butle były pełne.
-
- Imię: Tomek
- Podziękował: 123 razy
- Dziękuję: 224 razy
Mi chodziło o "zamoczenie" łączenia reduktora z butlą (ewentualnie innych połączeń), a nie o moczenie czegoś w całości w naczyniu bo to może coś chyba popsuć. Skoro Jarek miał podobnie to może faktycznie firma nie jest sumienna. Ja korzystam z usług innych form, więc z Kamigaz nie mam doświadczenia.
-
- Imię: Grzegorz
- Podziękował: 21 razy
- Dziękuję: 7 razy
Odwiedziłem dziś ABC-POŻ przy ul. Roentgena 46.
Podjechałem bo akurat miałem najbliżej na Ursynowie. Nie nabijają na miejscu.
Jak dla mnie trochę zamotane bo oddaje się swoją butlę, dają "serwisową" o takiej samej wadze i zbliżonym terminie "legalizacji", naliczają opłatę za gaz (30 zł za 1,5 kg) a potem jak się skończy gaz w "serwisowej" to można jechać i dostanie się napełnioną swoją
Cena po rabacie (15%), co 10 nabicie gratis.
Podjechałem bo akurat miałem najbliżej na Ursynowie. Nie nabijają na miejscu.
Jak dla mnie trochę zamotane bo oddaje się swoją butlę, dają "serwisową" o takiej samej wadze i zbliżonym terminie "legalizacji", naliczają opłatę za gaz (30 zł za 1,5 kg) a potem jak się skończy gaz w "serwisowej" to można jechać i dostanie się napełnioną swoją

Cena po rabacie (15%), co 10 nabicie gratis.