Jest to miejsce przeznaczone dla dostawców towarów zoologicznych. Tutaj można umieszczać reklamy sklepów zoologicznych. Tak stacjonarnych jak i internetowych.
W imieniu firmy Fluval oraz Green Art. Tomek Janik chciałbym serdecznie podziękować za ugoszczenie nas na imprezie integracyjnej na Międzynarodowych Dniach Akwarystyki na SGGW. Wyjątkowe podziękowania dla Marcina za przygotowanie wszystkiego oraz fantastyczna atmosferę.
W ramach podziękowania za gościnność, chcielibyśmy przekazać Wam do przetestowania nasz nowy filtr zewnętrzny serii 07, który prezentowaliśmy na naszym stoisku na SGGW. Filtr trafi do sprzedaży w Polsce prawodpodnie w czerwcu. Jak tylko będą dostępne skontaktujemy się z Marcinem w tej sprawie.
Czekamy na wszystkie Wasze opine, zarówno te pozytwywne jak i krytyczne.
Poniżej przesyałm film z prezentacją nowego modelu :
Jeszcze raz dzięki za wszystko. Do zobaczenia w Nałęczowie.
Rewelacja. Dzięki za to że wpadliście i chwilę można było pogadać . Nie tylko o różowej koszuli. Niestety u mnie Nałęczów odpada ale myślę że będzie jeszcze wiele okazji by się spotkać.
Formuła testów jest taka, że testują wszyscy chętni. Więc se pomacasz, pozalewasz i chwilę na nim pochodzisz
Ja dlatego tak, bo nie wiem czy baniak zdążę zalać do tej pory, ale jak będzie ok, to z wielką przyjemnością potestuję. Sam wiesz że myślę powoli nad jakimiś zakupami za jakiś czas. Problemem jest niestety jak zwykle czas.