Drodzy Wawarianie,
Serdecznie wszystkich zapraszamy na comiesięczne spotkanie forum WaWarium.
Czas 23.02.2019 - 17:00.
Nie gryziemy, nie bijemy, nie gadamy o polityce, religiach i o innych "zapalnikach"
Gadamy o tym, co nas łączy, nie dzieli i dobrze się razem bawimy!
Szczególnie mile widziani są nowi użytkownicy wawarium.pl!
Poznajmy się, bo trochę ze sobą pobędziemy!
Szukajcie naszego logo Smorenki. Do zobaczenia na miejscu.
Serdecznie wszystkich zapraszamy na comiesięczne spotkanie forum WaWarium.
Czas 23.02.2019 - 17:00.
Nie gryziemy, nie bijemy, nie gadamy o polityce, religiach i o innych "zapalnikach"

Gadamy o tym, co nas łączy, nie dzieli i dobrze się razem bawimy!
Szczególnie mile widziani są nowi użytkownicy wawarium.pl!
Poznajmy się, bo trochę ze sobą pobędziemy!
Szukajcie naszego logo Smorenki. Do zobaczenia na miejscu.
Pokrywa do akwarium 60x30
Szukam jakoś niedrogo pokrywy o podanych wymiarach żeby tam się pod nią filtr itp mieścił i najlepiej już od razu z lampką, bo nie wiem jak potem to wmątować
-
- Imię: Tomek
- Pochwalił: 40 razy
- Został pochwalony: 30 razy
Filtr wkładasz do akwarium, chyba że jakaś kaskada, ale to raczej pod żadną pokrywę nie wejdzie, więc raczej nie przejmuj się filtrem. Pod pokrywą nie będzie nic poza oświetleniem. Wydaje mi się że wszystkie fabryczne pokrywy mają miejsce na oświetlenie. Kwestia tylko co będzie służyć jako oświetlenie. Czy ledy, świetlówki czy coś innego. Jeśli masz już oświetlenie to szukaj czegoś pod nie.
-
- Imię: Tomek
- Pochwalił: 40 razy
- Został pochwalony: 30 razy
Niestety niewiele pomogę, ale musisz raczej celować w pokrywę pod świetlówki. A właściwie najlepiej żeby było miejsce na świetlówki, a w ich miejsce jakieś tuby ledowe zamontujesz. Niestety nie podpowiem w jakich wymiarach są tuby. Czy wchodzą zamiast świetlówek T5 czy T8 bo nigdy tego u siebie nie miałem. Poszukaj w Internecie czym będziesz świecić.
Jak na forum nikt nie będzie miał czegoś konkretnego to Allegro, albo OLX oferuje sporo towaru pod hasłem Pokrywa 60x30.
Jak na forum nikt nie będzie miał czegoś konkretnego to Allegro, albo OLX oferuje sporo towaru pod hasłem Pokrywa 60x30.
-
- Imię: Piotr
- Pochwalił: 2 razy
- Został pochwalony: 1 raz