1. ahr
2. rhino
3. inerkoma
Spotkania Naszego forum.
-
- Imię: Tomek
- Podziękował: 123 razy
- Dziękuję: 224 razy
1. ahr
2. rhino
3. Inerkoma
4. GrandeOW
Tak jak z Wami gadałem to ja również jestem za spróbowaniem. Wiadomo, że ciężko się rozmawia w dużym towarzystwie przez komputer, ale może trafi się jakiś wodzirej. Niemniej może takie spotkanie zróbmy w przyszłym tygodniu chociażby ze względu na to żeby można było jakoś technicznie to ogarnąć. Ja nie badałem tematu. Konrad mówił że są jakieś ograniczenia. Jeśli są ograniczenia co do czasu a poza tym wszystko hula to można zrobić spotkanie jedno po drugim? Nawet na 2 kontach? Albo nawet na jakimś testowym koncie to ogarnąć. Tak jak mówię. Nie badałem, ale nie wierzę w to że nie ma żadnych. Po wpisaniu nawet w google hasła dotyczącego tematu wyskakuje sporo artykułów z darmowymi programami. Kojarzycie jak to śmiga?
https://www.benchmark.pl/testy_i_recenz ... encji.html
2. rhino
3. Inerkoma
4. GrandeOW
Tak jak z Wami gadałem to ja również jestem za spróbowaniem. Wiadomo, że ciężko się rozmawia w dużym towarzystwie przez komputer, ale może trafi się jakiś wodzirej. Niemniej może takie spotkanie zróbmy w przyszłym tygodniu chociażby ze względu na to żeby można było jakoś technicznie to ogarnąć. Ja nie badałem tematu. Konrad mówił że są jakieś ograniczenia. Jeśli są ograniczenia co do czasu a poza tym wszystko hula to można zrobić spotkanie jedno po drugim? Nawet na 2 kontach? Albo nawet na jakimś testowym koncie to ogarnąć. Tak jak mówię. Nie badałem, ale nie wierzę w to że nie ma żadnych. Po wpisaniu nawet w google hasła dotyczącego tematu wyskakuje sporo artykułów z darmowymi programami. Kojarzycie jak to śmiga?
https://www.benchmark.pl/testy_i_recenz ... encji.html
-
- Imię: Andrzej
- Podziękował: 13 razy
- Dziękuję: 13 razy
Proponuję skorzystać z Google Meet ( wchodzimy na stronę google, w prawym górnym rogu jest ikona Aplikacje Google i tam aplikacja Meet ). Osoba tworząca dostaje linka, którego później udostępnia osobom zaproszonym, a każdy kto chce, dołącza się do spotkania. Nie słyszałem o ograniczeniach, każda przeglądarka to obsługuje, konfiguracja jest mega prosta, bo podczas podłączenia są dwa pytania: czy udostępnić obraz z kamery i czy udostępnić dźwięk. Koniec
Mogę pomóc przy testach, jak coś.

-
- Imię: Tomek
- Podziękował: 123 razy
- Dziękuję: 224 razy
Myślę że jak każdy z nas jest za normalnym spotkaniem. Niemniej jak dobrze wiesz normalne spotkanie się nie odbędzie a ta propozycja ma być przynajmniej namiastką (przynajmniej z mojej strony). Uważam że chociaż w ten sposób można symbolicznie uczcić urodziny forum i chwilę pogadać.
Jak Cię lubię to muszę Cię opierd..

-
- Imię: Paweł
- Podziękował: 72 razy
- Dziękuję: 41 razy
GrandeOW, Tomaszu, nie denerwuj się. To się wyklepie
Chodziło mi o to,ze ja gotowy i jak coś nie zarażam, będąc chyba jednym z najbardziej możliwych źródeł wirusa.

Kolekcjoner wiader.
128l guardian: start 15.12.2019. Filtr Eheim 2073. Światło: Aquael Leddy Slim 80. Zupa: gupiki pielęgnice boliwijskie, piskorki, kiryski, garbatki, razbory espei i klinowe, platki.
128l guardian: start 15.12.2019. Filtr Eheim 2073. Światło: Aquael Leddy Slim 80. Zupa: gupiki pielęgnice boliwijskie, piskorki, kiryski, garbatki, razbory espei i klinowe, platki.
-
- Imię: falco
- Podziękował: 28 razy
- Dziękuję: 67 razy
Dostałem od kogoś sms z zaproszeniem na e-imprezę za co b. dziekuję ale akurat ten łykend spędzamy z psami w lesie, choć pod dachem...
Pozdr! falco
Czas Diabła... oto Łezka...
Czas Diabła... oto Łezka...