Spotkania naszego Forum
-
- 1
- Imię: Ewa
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 84 times
Sobota, jak rozumiem? Obie godziny dobre dla mnie. Jak inni? @ahr , @EyeQueue , @Jarzy , @MaciekRaszyn , @GrandeOW, @Winter, @denkmal i oczywiście wszyscy, których nie wymieniłam? 

-
- 1
Dla mnie może być nawet 17.00. Nie będzie tłoku, tak mi się przynajmniej wydaje 
@Winter może prześlę Ci mój nr tel na priv, żeby się można było łatwiej zlokalizować?

@Winter może prześlę Ci mój nr tel na priv, żeby się można było łatwiej zlokalizować?
-
- 1
@mario_s To prawda, @GrandeOW mógłby pomachać z okna
Jeśli jednak nie przybędzie, to chyba warto się wymienić telefonami, bo @Psyho i @cinek1916 też nas nie rozpoznają.

-
- 1
No, niestety siedzieliśmy z @mario_s sami jak dwa palce
Do ostatniej chwili wierzyliśmy, że @winter przyjdzie
Coś chyba wakacje nie najlepsze na spotkania. Poprzednio było z siedem osób.
Natomiast miejscówka jest w porządku. Dobra wielka pizza plus inne przekąski. Kilka rodzajów piwa (tu wybór mały), jest i wódka, napoje bezalkoholowe. Da się porozmawiać, bo cicho.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej

Natomiast miejscówka jest w porządku. Dobra wielka pizza plus inne przekąski. Kilka rodzajów piwa (tu wybór mały), jest i wódka, napoje bezalkoholowe. Da się porozmawiać, bo cicho.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej
-
- 1
@Winter zdarza się 
Proponuję, żeby następnym razem dzień wcześniej się potwierdzać. Jak ktoś nie potwierdzony, to znaczy, że go nie będzie. W przypadku tak małych grup lepiej jednak wiedzieć, czy ktoś ostatecznie przyjdzie.

Proponuję, żeby następnym razem dzień wcześniej się potwierdzać. Jak ktoś nie potwierdzony, to znaczy, że go nie będzie. W przypadku tak małych grup lepiej jednak wiedzieć, czy ktoś ostatecznie przyjdzie.