Cześć i czołem, co prawda z Warszawą mam niewiele wspólnego,ale z akwarystyką odrobinę.
Trafiłam tu z fawy,mam nadzieję, że nie ma za to od początku ujemnych punktów;) a widzę po nickach, że część towarzystwa się powtarza.
Obecnie mam po szybkiej przeprowadzce 112l z niedobitkami z poprzednich akwa, będę je próbowała ogarnąć jak mieszkańcy się wykruszą całkiem. W piwnicy stoi jeszcze 30l i 60l, jak znam siebie,to wylądują w nich znów bojowniki.
Dzień dobry wszystkim
-
- Imię: Aga
- Has thanked: 1 time
No właśnie dlatego się zastanawiam,bo też jestem fanką większej ilości ryb...a co by mogło pasować do makropodów nie bardzo jeszcze wiem...
Że starej obsady pewnie zostaną 4 kiryski, jeszcze im się chyba nie spieszy na tamten świat.
- ahr
- 3
- Imię: Piotr
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 109 times
Cześć!
Te "stare obsady" tak mają, jak tylko wyczują że zaczynasz się im przyglądać wyglądając rychłego odejścia to im się tryb neverending włącza...
Makropody to tutaj Kolega mario_s kolekcjonuje, zapewne podzieli się doświadczeniem z nimi.
Te "stare obsady" tak mają, jak tylko wyczują że zaczynasz się im przyglądać wyglądając rychłego odejścia to im się tryb neverending włącza...
Makropody to tutaj Kolega mario_s kolekcjonuje, zapewne podzieli się doświadczeniem z nimi.
"I may be an idiot, but I'm not stupid"
-
Żebyś wiedział,te moje kiryski już przeżyły chyba 4 akwaria,z 10 różnych obsad, długo byłam przekonana, że zostały tylko 3 sztuki... chowały się często po krzakach,nudne ryby jak nie wiem - a od paru dni w nowym domu im się bardzo podoba,jak pracuję to siedzą przy szybie i mi zaglądają w monitor:) także pewnie jeszcze trochę pociągną.
Niby zwinniki blehera by mogły być do makropodów,ale już je miałam,a ja poza bojownikami się nie lubię powtarzać z obsadami:)
-
Nie na pewno, "niby" gdzieś tak czytałam,ale nie pytaj gdzie...niby też latarniki,ale jakoś do mnie nie przemawiają. Ale jeśli ktoś ma pomysł/propozycję, to chętnie posłucham - sama się jeszcze nie zagłębiałam w ten temat.
Drugą opcją są dario dario.
-
- 3
- Imię: Ewa
- Has thanked: 505 times
- Been thanked: 168 times
Cześć @agagin Pamiętam Ciebie i Twoje bojowniki z fawy Historia ku przestrodze, żeby nie łączyć samic z samcem. A Twoje piękne samiczki jeszcze żyją? Miałaś chyba nawet kilka maluchów, jeśli dobrze pamiętam?