Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DanielP pisze: ↑niedziela 23 lut 2025, 20:25
Ja jeszcze nigdy nie byłem na spotkaniu wawarium i chętnie bym dołączył ale nie mam pewności czy uda mi się przybyć. Zawsze czasu brak:-(
Wrzuć sobie w kalendarz, żeby sobie zaklepać termin na to spotkanie
A swoją drogą, jeszcze trzeba godzinę ustalić. Pasuje Wam 18?
1. Drottnar
2. ahr
3. AquaDreams
4. cinek1916
5. Drottka
6. Kiperka
7.GrandeOW
8. Sum
9. Krasnal
10. EyeQueue - zapisane w kajeciku, może się uda, W głowie zapisane, bo kajeciki się gubią, jak telefony w Wiśle. Ale musi się udać, jak Suma i Krasnala ściągniecie, to musi...
Si possides amicum, in tentatione posside eum et non facile credas illi. (Sir 6:7)
Ceterum censeo Unionem Europaeam esse delendam. (EyeQueue)
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Nie jestem na garnuszku żadnego sklepu akwarystycznego itp.
Nie należę do żadnej loży, towarzystwa wzajemnej adoracji, sekty, kasty itp.
Jestem prostym miłośnikiem naszego hobby.
krasnal pisze: ↑wtorek 25 lut 2025, 21:56
Jak nie "wygnają mnie" do Siemiatycz to będę
Jakby Cię wygnali rano to wracając mógłbyś Baśkę zgarnąć po drodze z tej jej wsi uroczej.
A tak na marginesie to w związku z licznymi deklaracjami to poproszę o potwierdzenie tej listy za dwa tygodnie, bo sami z Arkiem to damy radę, ale tak to trzeba by jakąś rezerwacje zrobić.
Tym razem ja niestety muszę przeprosić że nie dołączę do tak zacnego towarzystwa, ale narodził mi się wyjazd poza Warszawę z którego nijak nie mogę się wykręcić. Bawcie się dobrze!
Właśnie się dowiedziałem że w piątek wieczorem mam malusi zabieg ortopedyczny po którym może być nieco większy problem z poruszaniem się, także .. pewnie dopiero w sobotę zdecyduję czy będę
Ja niestety odpadam. Zmiana grafiku i pracuję do 18.
Nie jestem na garnuszku żadnego sklepu akwarystycznego itp.
Nie należę do żadnej loży, towarzystwa wzajemnej adoracji, sekty, kasty itp.
Jestem prostym miłośnikiem naszego hobby.
Czy ktoś miałby na zbyciu jakieś łodygowe, czerwone roślinki? Najchętniej ludwigię, ale przygarnę wszystko No i jeśli ktoś naprawdę czuje, że ma za dużo helenek, to z przyjemnością uwolnię od takiego ciężaru ))