Popełniłem stelaż i nowe akwarium
-
- 2
- Imię: Ewa
- Has thanked: 404 times
- Been thanked: 141 times
@boro1 fajna rybka, podoba mi się, jeszcze nie miałam. Polecam Ci do tego inną niewielką brzanke, brzankę motylą. Też co prawda nie miałam, ale podobno łagodna, a na pewno ładna i rzadka rybka. Nawet ją ostatnio widziałam (z wysyłką).
-
- 2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 33 times
Nie chcę za bardzo kombinować i przerabiać, wszakże to mały zbiornik. Dojdzie pewnie parę amanek i zastanawiam się na otosami - uwielbiam jeeva pisze:[mention]boro1[/mention] fajna rybka, podoba mi się, jeszcze nie miałam. Polecam Ci do tego inną niewielką brzanke, brzankę motylą. Też co prawda nie miałam, ale podobno łagodna, a na pewno ładna i rzadka rybka. Nawet ją ostatnio widziałam (z wysyłką).
Wysłane z mojego ThinkPhone by motorola przy użyciu Tapatalka
-
- 2
W pełni rozumiem. Wygląda na to, że sama się namówię na nową rybkęboro1 pisze: ↑sobota 25 mar 2023, 20:11Nie chcę za bardzo kombinować i przerabiać, wszakże to mały zbiornik. Dojdzie pewnie parę amanek i zastanawiam się na otosami - uwielbiam jeeva pisze:@boro1 fajna rybka, podoba mi się, jeszcze nie miałam. Polecam Ci do tego inną niewielką brzanke, brzankę motylą. Też co prawda nie miałam, ale podobno łagodna, a na pewno ładna i rzadka rybka. Nawet ją ostatnio widziałam (z wysyłką).
Wysłane z mojego ThinkPhone by motorola przy użyciu Tapatalka

-
- 2
Poczytam zanim zakupię (jeśli zakupię, bo na razie rozmawiam) i dowiem się od ludzi, którzy hodują. Natomiast na pewno nie potrzebuję w tym zakresie pilnowania z Twojej strony.