Strona 2 z 2

: piątek 16 kwie 2021, 17:23
autor: sibelius
@eva , długość przechowywania zależy od żywca. Najszybciej skarmiam artemię i rozwielitkę, bo żyją krótko. Ochotki nie stosuję, chyba że z własnej "hodowli" w beczkach z deszczówką na świeżo, doniczkowca kilka dni w lodówce. Rureczniki, z codziennym przepłukaniem (kupowane na wagę) trzymają się w lodówce około dwóch tygodni, natomiast rekordzistą jest wodzień - około trzech miesięcy w lodówce. Raz w tygodniu wymiana wody i przepłukanie na sitku pod zimną wodą a podczas połowu pipetą do skarmiana wybieranie zdechłych. 1 gram starcza na długo, a kosztuje 1,50 zł.

: piątek 16 kwie 2021, 17:52
autor: Adams2121
Pytaj u siebie w sklepie lub hurtowni. Po ile ci ściągną.
Co do cen - obowiązuje mnie tajemnica handlowa.

A mam jeszcze plan na hodowlę dla własnych potrzeb różnych pokarmów dla ryb.