Aranżacja ???
-
- 4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 48 times
Przede wszystkim powinno się Tobie podobać. Świetnie było by, gdyby dodatkowo przypominało naturęBadenik94 pisze: niedziela 21 mar 2021, 10:19 Podpowie mi ktoś , które ustawienie będzie lepsze ? A może ktoś ma lepszy pomysł na to ?
- ahr
- 4
- Imię: Piotr
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 112 times
Przypomnij, planujesz jakieś rośliny?
Jak tak to ja bym poszedł w wersję drugą, z wysokimi roślinami za kamieniem, z lewej jakiś trawnik tylko trzeba by tam jeszcze jakiegoś mniejszego kamienia użyć.
Jak tak to ja bym poszedł w wersję drugą, z wysokimi roślinami za kamieniem, z lewej jakiś trawnik tylko trzeba by tam jeszcze jakiegoś mniejszego kamienia użyć.
"I may be an idiot, but I'm not stupid"
-
- 4
- Imię: Tomek
- Been thanked: 69 times
To będzie spory zbiornik i jak chcesz "zakamienione" akwarium to powinno być ich więcej. Z podanych propozycji zdecydowanie bardziej podoba mi się wersja 2. Jedynka jest taka.. symetryczna? Nie przemawia do mnie.
-
- 4
- Imię: Ewa
- Has thanked: 518 times
- Been thanked: 185 times
Mi się bardziej podoba wersja druga, ale zgadzam się z tym, że ma się Tobie podobać, nawet jeśli innym by się nie podobało. Jak dojdą rośliny to zupełnie się ta estetyka zmieni. Z roślinami zawsze jest atrakcyjnie.
Według mnie druga opcja lepsza. Osobiście dałbym jeszcze trzeci nieduży kamień/ konar maksymalnie z lewej strony od frontu, zamknąłby kompozycję i był ładnym oparciem dla niewielkich roślin, ale to tylko moje odczucia.